Please enable JS

Neozbiljni pesimisti

img

Klijent:Neozbiljni pesimisti

Godina:2016

Usluga:Design, Development

Teh:Custom CMS, PHP/MySQL

Url:www.neozbiljnipesimisti.com

Neozbiljni pesimisti su devetočlani bend iz Sombora koji je aktivan već mnogo godina, sa čestim promenama u postavi ali uvek sa istom energijom i uvek u istom anti-global etno pank pravcu!

Zajedno već treći put

Održali smo saradnju od samog osnivanja benda pa do sada. Ovo je već treće izdanje sajta, trudimo se da dinamika prati njihovu izdavačku aktivnost. Ovoga puta malo sa zakašnjenjem, odluka benda je bila da dizajn sajta prati dizajn omota albuma "e;Omladinci kud' ste pošli"e;. Promo fotografije koje su rađene pred inostranu turneju su takođe bile u tonu istog albuma.

Sam sadržaj sajta se nije bitno izmenio, samo smo poradili na UI/UX i ispreslagali stranice kako bi se posetiocima omogućilo lakše snalaženje na sajtu i bolji ugođaj prilikom pregleda. Novost je bila dodavanje poljskog jezika uz srpski (na oba pisma), i engleski - logičan potez zbog ogromne popularnosti benda u Poljskoj i višestrukih turneja po istoj.

img

Nakon završetka našeg sajta ceo bend je bio izuzetno zadovoljan, čak i iznenađen njegovim kvalitetom, tako da smo svi sa ponosom na društvenim mrežama podelili link na kom je publika mogla bolje da nas upozna.

Igor Olujić, vokal, Neozbiljni pesimisti